Werkdagen en bereikbaarheid

Werkdagen: maandag, dinsdag en woensdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Bereikbaarheid: Voor vragen of telefonisch overleg kunt u het beste een belafspraak maken door een email  te sturen naar: sterrenberg.velp@gmail.com

Wanneer u belt zonder belafspraak maar geen gehoor krijgt, kunt u altijd het antwoordapparaat inspreken met uw bericht en met het verzoek om terug gebeld te worden. Er wordt dan binnen 2 werkdagen contact met u opgenomen.  

Tijdens de vakanties is de praktijk minder goed bereikbaar. Bij dringende vragen kunt u gerust een mail sturen naar sterrenberg.velp@gmail.com of via de beveiligde route m.w.f.baarsdesterrenberg@zorgmail.nl  Er wordt dan z.s.m. contact met u opgenomen. Wanneer er sprake is van crisis of spoed, neemt u dan contact op met uw verwijzer (huisarts, kinderarts of wijkcoach). 

Komt u met de auto naar de praktijk, dan kunt u parkeren in de Nieuwstraat, daar waar het is toegestaan. Niet voor garages of opritten en niet naast de stoep waar de gele onderbroken streep is aangebracht.